Renströmska Trädgården: Stadsodling av grönsaker och blommor i Göteborg

Våra tjänster

Skördeklubben


Som medlem i vår skördeklubb bokar och betalar du för ett år i förväg. Därefter får du tillgång till vår kod och kan när du vill under hela året komma och skörda dina egna grönsaker.

Hyr trädgården


Renströmska Trädgården är en vacker och charmig plats för fester och privata event av olika slag. Ni sitter på gårdsplanen mitt ibland blommorna, eller ombonade i vårt växthus om det passar bättre med vädret.

Blomsterklubben


Vill du kunna plocka blommor när du vill?Bli blomsterklubbsmedlem - du får då koden in på området och kan plocka blommor när du vill. Precis som om det vore din egen trädgård! 


Under säsongen har vi också begränsade öppettider för självplock för de som ej är medlemmar i blomsterklubben. 

Livemusik i sommarkvällen


Några gånger per säsong håller vi livemusikkvällar. Det kan vara jazz, americana, soul eller annat. Alltid lokala musiker som ofta bjuder på både egen musik och klassiker. Biljett köps på plats och barn under 15 går gratis.

Föreläsningar


Vi sprider gärna vår kunskap till dej eller ditt företag. Det kan gälla inspirationsföreläsning om Renströmska trädgården, hur ni komma igång med stadsodling, hur ha hönor i staden eller nåt annat!


Hör av dig så löser vi det!

Grupper & företag


Få en inblick i hur mat produceras, hur vi gör för att sluta kretslopp och se hur en liten stadsodling fungerar i praktiken. Välkommen att besöka oss som grupp eller företag.

unsplash