Renströmska Trädgården: Stadsodling av grönsaker och blommor i Göteborg

Våra tjänster

Skördeklubb


Som medlem i vår skördeklubb bokar och betalar du för ett år i förväg. Därefter får du tillgång till vår kod och kan när du vill under hela året komma och skörda dina egna grönsaker.

Snittblommor & självplock


Under säsongen har vi öppet för självplock av snittblommor. Vi börjar med tulpaner i maj och sedan kommer sommarblommor ända tills frosten sätter stopp. Följ våra sociala medier för mer info.


Du kan också bli blomsterklubbsmedlem, då kan du komma när du vill och plocka blommor! Boka i webshopen.

Livemusik i sommarkvällen


Några gånger per säsong håller vi livemusikkvällar. Det kan vara jazz, americana, soul eller annat. Alltid lokala musiker som ofta bjuder på både egen musik och klassiker. Biljett köps på plats och barn under 15 går gratis.


Vill du spela hos oss? Skicka ett mail!

Föreläsningar


Vi sprider gärna vår kunskap till dej eller ditt företag. Det kan gälla inspirationsföreläsning om Renströmska trädgården, hur ni komma igång med stadsodling, hur ha hönor i staden eller nåt annat!


Hör av dig så löser vi det!

Grupper & företag


Få en inblick i hur mat produceras, hur vi gör för att sluta kretslopp och se hur en liten stadsodling fungerar i praktiken. Välkommen att besöka oss som grupp eller företag.

Vill du hjälpa till?


På fredagsförmiddagar under odlingssäsongen tar vi emot volontärer. Vi jobbar, snackar och fikar ihop. Är du intresserad, gå med i Facebook-gruppen Volontärer i Renströmska Trädgården så hittar du aktuell info!

Hyr trädgården


Renströmska Trädgården är en vacker och charmig plats för fester och privata event av olika slag. Ni sitter på gårdsplanen mitt ibland blommorna, eller ombonade i vårt växthus om det passar bättre med vädret.

unsplash